3 290 грн.
Немає в наявностi
Самовивозу на даний час немає, відправка товару Новою поштою. Перевіряйте посилку при отриманні! Дорогі або габаритні товари відправляються за передоплатою.
Піч вакуумна ProfiCook Sous Vide PC-SV 1126 призначена для приготування страв у термостійкому посуді висотою від 15 см та об'ємом до 25 літрів. Вона дозволяє точно задавати температуру готування в діапазоні від 0С до 90С з кроком 0,5С, виключаючи перегрів продуктів і зберігаючи всі корисні властивості. Крім цього, за допомогою пристрою потужністю 800 Вт можна розігрівати та розморожувати їжу, а також готувати йогурт. Апарат виготовлений у корпусі з нержавіючої сталі з ергономічною ручкою, оснащеною сенсорною панеллю з багатофункціональним світлодіодним дисплеєм та таймером на 99 годин. На дисплеї виводиться інформація про встановлену та фактичну температуру та заданий на таймері час. Вакуумна піч ProfiCook Sous Vide PC-SV 1126 обладнана вбудованим затискачем кріплення і захисною системою автоматичного відключення при зниженні рівня води нижче критичного.
Автоматичні режими
Sous-Vide (продукти у вакуумі) Так
Оснащення
Додатково При циркуляції води 7-8 л/хв. температура завжди залишається постійною. Налаштування температури 0°C – 90°C (з кроком 0,5°C). Автоматичне вимкнення за низького рівня води. Для всіх жароміцних судин висотою близько 15 см.
Основні характеристики
Кількість програм (режимів) приготування 1
Колір нержавіюча сталь/чорний
Потужність (Вт) 800
Функції
Таймер відстрочки Так
Характеристики
Тип Су вигляд