• Рейтинг:
  • Бренд:
  • Код товару:
    NW00560
  • Доступно:
    Немає в наявностi
4 440 грн.
Немає в наявностi
Privat24 Privat24 alfa slon idea pp abank pumb
Самовивозу на даний час немає, відправка товару Новою поштою. Перевіряйте посилку при отриманні! Дорогі або габаритні товари відправляються за передоплатою.
Завдяки такій сучасній машині, як AL-KO SnowLine 46 E (112932), ви назавжди забудете про труднощі, пов'язані з збиранням снігу на території в зимовий період. AL-KO SnowLine 46 E (112932) має якісну збірку, а за його роботу відповідає досить потужний електродвигун, завдяки якому машина відмінно справляється як зі свіжим снігом, так і вже залежався. Ця модель дуже проста в управлінні, а самохідний механізм робить її ще комфортнішою для експлуатації. До того ж вона досить компактна, що дуже зручно для зберігання. З переваг AL-KO SnowLine 46 E (112932) варто також відзначити можливість ручного регулювання викиду снігу та продуманий гумовий шнек, що не допускає пошкодження поверхонь.
Додатково
Ще Регулювання викиду снігу виконується вручну на корпусі машини. Обгумований шнек, що забезпечує переміщення агрегату, оберігає поверхню, що очищається, від механічних пошкоджень.
Характеристики
Висота захвату (см) 30
Дальність викиду снігу (м) 10
Потужність (к.с. (кВт)) 1,47 (2,0)
Система запуску електрична
Тип Снігоприбиральник
Тип двигуна Електричний
Тип переміщення несамохідний
Ширина захвату (см) 46
Характеристики двигуна
Модель однофазний

Ще не було питань.