- Бренд:
- Код товару:OD-55220158
- Доступно:В наявності
Розм'якшувач м'яса Тендерайзер 130220 відбивач молоток для м'яса

Розпушене за допомогою тендерайзера м'ясо краще зберігає смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким та соковитим.
При обробці тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж при обробці сапкою або молотком, а сполучні тканини, навпаки, максимально руйнуються.
Крім того, теплові хвилі легше проходять крізь тканини розпушеного продукту, і м'ясо просмажується набагато швидше та рівномірніше.

– Головним призначенням тендерайзера це надання м'ясу пухкої консистенції, що дозволяє прискорити процес приготування продукту та значно зекономить час роботи кухаря.
- Важливою перевагою тендерайзера є те, що розпушене за його допомогою м'ясо, краще зберігає свої смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким та соковитим.
При обробці тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж при обробці мотузкою або молотком для м'яса, а сполучні тканини максимально руйнуються.
Теплові хвилі проходять набагато легше крізь тканини розпушеного продукту, тому будь-яке м'ясо без кісток після обробки просмажується набагато швидше та рівномірніше.

Принцип роботи з тендерайзером досить простий:
- За допомогою паралельних лез-голок на поверхню шматка м'яса наносяться насічки. Надрізи руйнують сполучну тканину та збільшують площу продукту.
- Тендерайзер легко миється.
- Розпушувач м'яса скорочує час роботи на 40%.
- Тендерайзер ручний для нарізки свинини, телятини, баранини, риби та інших продуктів.
- Конструкція із пластику 24 голками-ножами з нержавіючої сталі.
- Сік не витікає, а відбивна майже стискається. Тендрайзер не травмує самі волокна, як це робить молоток для відбивання. Молоток робить з м'яса кашу і витікає багато соку, а при використанні тендерайзера сполучна тканина залишається цілою.

- леза – нержавіюча сталь
- колір – білий
- Кількість лез – 24 шт.
- Габаритні розміри - (d) 51 мм x (H) 188 мм
- Виробництво: Fackelmann (Німеччина).
Розмістіть м'ясо на дошці з дерева або пластику.
Відбийте м'ясо за допомогою інструмента до отримання потрібного результату.
Уникайте потрапляння лез на кістки.
Великі шматки м'яса слід відбивати з обох боків.
У процесі відбивання можна додати спеції.
Леза інструменту введуть їх усередину м'яса.