- Бренд:
- Код товару:M-804-127
- Доступно:Немає в наявностi
1 649 грн.
Немає в наявностi
Самовивозу на даний час немає, відправка товару Новою поштою. Перевіряйте посилку при отриманні! Дорогі або габаритні товари відправляються за передоплатою.
Ніж для сашимі (Янаги) - традиційний японський ніж, яким нарізають свіже філе майже прозорими скибочками. Він ідеально підходить для приготування суші, рибного карпаччо та інших страв із дуже ніжних інгредієнтів. Довге, вузьке лезо забезпечує виняткову точність, а одностороннє заточування забезпечує чистий зріз. Ножем Янагіба найкраще користуватись впевненими рухами в одному напрямку: до себе.
Характеристики
- Серія: Japan Traditional
- Призначення: ніж Янагіба, для суші
- Матеріал леза: японська нержавіюча сталь 420J2
- Матеріал ручки: з дерева магнолії
- Довжина леза: 240 мм
- Загальна довжина: 385 мм
- Ширина леза: 3 см
- Товщина леза: 2,2 мм
- Твердість сталі: 56 HRC +/-1
- Заточення леза: одностороннє правостороннє заточування
- Країна виробництва: Японія