- Бренд:
- Код товару:M-802-352
- Доступно:Немає в наявностi
1 249 грн.
Немає в наявностi
Самовивозу на даний час немає, відправка товару Новою поштою. Перевіряйте посилку при отриманні! Дорогі або габаритні товари відправляються за передоплатою.
Характеристики
- Серія: Saku
- Призначення: для суші
- Матеріал леза: молібден-ванадієва нержавіюча сталь
- Матеріал ручки: поліпропілен
- Довжина леза: 210 мм
- Загальна довжина: 330 мм
- Ширина леза: 3 см
- Товщина леза: 1,5 мм
- Твердість сталі: 56 HRc
- Заточування леза: одностороннє, правий різ
- Колір: чорний
- Країна виробництва: Японія
Ніж для сашимі (янагіба) – традиційний японський ніж, яким нарізають свіже філе на майже прозорі скибочки. Він чудово працює при приготуванні суші, карпаччо з риби та інших страв із дуже ніжних інгредієнтів. Довге, вузьке та жорстке лезо забезпечує бездоганну точність, а одностороннє заточування забезпечує чистий зріз. Ножем янагіба найкраще здійснювати плавні рухи в одному напрямку: на себе.