• Рейтинг:
  • Бренд:
  • Код товару:
    M-802-352
  • Доступно:
    Немає в наявностi
1 249 грн.
Немає в наявностi
Самовивозу на даний час немає, відправка товару Новою поштою. Перевіряйте посилку при отриманні! Дорогі або габаритні товари відправляються за передоплатою.

Характеристики

  • Серія: Saku
  • Призначення: для суші
  • Матеріал леза: молібден-ванадієва нержавіюча сталь
  • Матеріал ручки: поліпропілен
  • Довжина леза: 210 мм
  • Загальна довжина: 330 мм
  • Ширина леза: 3 см
  • Товщина леза: 1,5 мм
  • Твердість сталі: 56 HRc
  • Заточування леза: одностороннє, правий різ
  • Колір: чорний
  • Країна виробництва: Японія

Ніж для сашимі (янагіба) – традиційний японський ніж, яким нарізають свіже філе на майже прозорі скибочки. Він чудово працює при приготуванні суші, карпаччо з риби та інших страв із дуже ніжних інгредієнтів. Довге, вузьке та жорстке лезо забезпечує бездоганну точність, а одностороннє заточування забезпечує чистий зріз. Ножем янагіба найкраще здійснювати плавні рухи в одному напрямку: на себе.