• Рейтинг:
  • Бренд:
  • Код товару:
    YC-6515340
  • Доступно:
    Немає в наявностi
5 450 грн.
Немає в наявностi
Самовивозу на даний час немає, відправка товару Новою поштою. Перевіряйте посилку при отриманні! Дорогі або габаритні товари відправляються за передоплатою.
Тип управління: Кнопкове Потужність: 650 Вт Кількість програм: 17 Макс. вага випічки: 1 кг

Програми роботи
Хлібопічка Tefal PF220838 пропонує 17 автоматичних програм. Серед них 10 програм для хлібної випічки та 7 додаткових програм, що дозволяють готувати в цьому апараті ще й пасту, джем, каші, крупи. Крім базових і очікуваних сортів хліба (класичний, житній, французький) присутні 3 режими для хліба без глютену, 2 режими швидкої випічки. Особливо порадує господинь режим замісу дріжджового тіста, який дозволить приготувати пельмені, піцу, пиріжки з меншими зусиллями.

Модель дозволяє випікати хлібо-булочні вироби вагою 500, 750 і 1000 грамів. Присутні три ступені готовності - від легкого до сильного підрум'янення.

Відкладений старт і підігрів
Функція відкладеного старту дозволяє відстрочити запуск випічки на термін до 15 годин. Функція підігріву готового продукту запускається автоматично після закінчення приготування. Тривалість режиму підігріву - 1 година.

Управління
Панель управління складається з монохромного РК-дисплея, 6 кнопок управління і переліку з 17 програм, розбитих для зручності на 5 блоків. Усі кнопки та програми позначені графічно, у доступній формі, завдяки чому управління не викликає ускладнень. 

Характеристики
Артикул PF220838
Відкладений старт До 15 годин
Вага, кг 3.9
Дисплей Є
Кількість програм, шт 17
Колір Чорний
Максимальна вага випічки, кг 1
Матеріал корпусу Пластик
Особливості Буклет з 12 рецептами
Потужність, Вт 650
Програми приготування Пшеничний хліб Житній хліб Дієтичний хліб Хліб без клейковини Французький хліб Швидка випічка Тісто для пельменів Тісто для піци Джем Цільнозерновий хліб Солодка випічка Безглютеновий хліб
Розміри, см 31.77 x 29 x 29.8
Тип керування кнопкове
Функції Підтримка температури, Вибір розміру хліба, Вибір кольору скоринки